Novi proizvodni pogon i strojevi tvrtke Ilsad


Novi proizvodni pogon i strojevi tvrtke Ilsad

Tvrtka Ilsad d.o.o. uspješno je i na vrijeme završila izgradnju novog proizvodnog pogona i instalaciju novih CNC proizvodnih linija za proizvodnju PVC i ALU stolarije.

U 2017. smo započeli s realizacijom projekta izgradnje i opremanja novog proizvodnog pogona tvrtke Ilsad d.o.o. Projekt čine izgradnja nove proizvodne hale, opremanje nove proizvodne hale sa suvremenom proizvodnom tehnologijom, usavršavanje djelatnika tvrtke na novim proizvodnim tehnologijama, promoviranje novih proizvoda kroz sudjelovanje na međunarodnom sajmu te upravljanje projektom.

Svrha projekta jest povećanje konkurentnosti poduzeća Ilsad d.o.o. kroz povećanje kapaciteta, tehnološku optimizaciju proizvodnje te edukaciju djelatnika za rad na novim strojevima.

Ukupna vrijednost projekta je 29.633.931,00 HRK, a od toga iznosa 8.447.355,00 HRK sufinancira Europska Unija. Projekt se provodi u razdoblju od 01.09.2017. do 01.03.2019.

ILSAD d.o.o.
ILSAD d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko zastupnika u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Požegi i Slatini. Dostava i montaža u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi