Green Talks 2018.: "Energetska obnova zgrada i Nzeb (Zgrade gotovo nulte potrošnje energije)"


S temom energetske obnove zgrada i zgrada gotovo nulte potrošnje energije u Rijeci će se 12. travnja ove godine održati GREEN TALKS (od 10.45 do 15.00 sati; Gradska vijećnica, Korzo 16). Besplatan je za sve sudionike, a prvenstveno je namijenjen arhitektima, projektantima, inženjerima građevinarstva i ostaloj zainteresiranoj javnosti. Nakon Rijeke, GREEN TALKS 2018. održat će se i u Šibeniku, 24. travnja.

GREEN TALKS obuhvatit će nZEB zakonsku regulativu i implementaciju na tržište, kao i temu financiranja energetske obnove zgrada kroz EU fondove. Govorit će se o odrađenim planiranim projektima energetske obnove iz EU fondova, mogućnosti poboljšanja i problemima s kojima se susrećemo. O navedenim temama će predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost održati prezentacije, ali i sudjelovati u raspravi na okruglom stolu.

Poduzeća/Institucije koje sudjeluju na GREEN TALKS-u sa edukativnim i promotivnim prezentacijama su: Velux Hrvatska d.o.o., Fibran Nord d.o.o., Tece d.o.o., Gealan d.o.o. i Mapei Croatia d.o.o.

Pridružite se GREEN TALKS programu u Rijeci – Prijavite se ovdje.

GREEN TALKS podržava grad Rijeka, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH, Hrvatska udruga energetskih certifikatora, Društvo arhitekata Rijeka te Hrvatska komora arhitekata.

FIBRAN d.o.o.
FIBRAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi