Pogledajte video

Ako se dvoumite oko izbora žbuke za renovaciju svojih stambenih ili poslovnih prostora savjetujemo da isprobate vapnenu, toplinsko-izolacijsku žbuku RÖFIX CalceClima® Thermo. Namijenjena je za korištenje na unutrašnjim i vanjskim zidovima izrađenim od modernih materijala. Primjenjiva je u unutarnjem i vanjskom području na visokoporoznim zidovima (na primjer, kamen od porobetona ili blok cigle).

Vapnena izolacijska žbuka RÖFIX CalceClima® Thermo koristi se kao podložna žbuka na svim uobičajenim podlogama za žbuku, poput opeke, cigle, šuplje cigle, vapnenca, cementnog kamena, te za hrapavi beton. Karakterizira ju visoka izolacijska vrijednost, izvrsna obradivost, pruža visoku zaštitu od požara, regulira vlažnost i prirodna je, ekološka sirovina.

Upute za korištenje:
Potrebno je koristiti odgovarajući stroj za žbukanje termo žbuka. Najprije treba zamiješati materijal i nanijeti prvi nanos u debljini do 40 mm. Zatim slijedi ravnanje aluminijskom H-letvom i podloga se ohrapavi RÖFIX strugalicom. Nakon armiranja i nazubljivanja RÖFIX Renoplus-a zupčastim gleterom nanosi se RÖFIX R12 kako bi se postigla ravnomjerna debljina od 3 mm.

Vrijeme sušenja je najmanje 14 dana, a nakon toga se nanosi paropropusna fina žbuka RÖFIX CalceClima Fino. Potrebno je još samo utisnuti RÖFIX P50 Staklenu mrežicu. Vapnena izolacijska žbuka RÖFIX CalceClima® Thermo pogodna je za ručno i strojno nanošenje.

Pogledajte video

RÖFIX d.o.o.
RÖFIX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda u trgovinama građevinskim materijalom po cijeloj Hrvatskoj. Djelujemo i na području Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Slovenije, Srbije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi