Savoye gotovi prirodni parketi četkani, uljani ili gotovo lakirani odmah su dostupni u većim količinama. Gornji sloj plemenitog drva hrast je 3 ili 4 mm koji Vam omogućuje dužu trajnost i višestruko obnavljanje.

Različite dimenzije lamela 1900 – 2200 mm dužina, širine 190 – 260 mm, debljine 14 – 15 mm , obrade (dimljeni, nijansirani uljima, prirodni), sortiranja možete izabrati prema Vašim željama.

Također, u ponudi imamo i veliki izbor laminatnih podova renomirane tvornice KRONOTEX koju zastupamo, preko 70 dekora za isporuku odmah…

Uvijek Vam je dostupan i stručan savjet našeg educiranog tima po pitanju najboljeg odabira za vašu specifičnu situaciju. Savoye parketi pogodni su za toplovodno podno grijanje (prema točno utvrđenimm protokolima postave) i nema rasušivanja kao kod klasičnog parketa.

Najveća prednost osim stabilnosti je i brza montaža. Svaki parket iz programa se može postavljati punoplošnim ljepljenjem za podlogu ili plivajući na kvalitetne podloge od pluta, XPS-a koje isto imamo u ponudi.

U ponudi su i ljepila primjerene kvalitete za parkete iz ponude. Ljepljenjem se postiže smanjenje prohodne buke i kompaktnost podne obloge, kvalitetnim podlogama za plivajuće polaganje smanjujemo prohodni zvuk do 17 dB.

Gotovi parketi imaju mnoge prednosti pred ostalim vrstama podnih obloga, a prednosti proizlaze iz činjenice da su gotovi parketi izrađeni od prirodnog materijala. Topliji su od ostalih podnih obloga, imaju veliku trajnost, lijepi izgled i svakom prostoru daju posebnu atmosferu svojim zvukom, mirisom i dodirom.

Svi gotovi parketi se mogu brzo postaviti na pripremljenu podlogu ili drvene vlaknaste ili iveraste ploče. Isto tako moguće ih je prebrusiti i prelakirati ili ponovno obraditi uljem. Gotovi parketi su najbolji odabir za prostore u kojima provodimo najviše vremena.

Razlike uljani – lakirani parket

Uljeni parket ima prirodniji izgled, Prodire u površinu parketa te na taj način dobijete završni sloj Vašeg poda.

Prednost uljenog poda je u činjenici da je uz redovito održavanje i čišćenje, njegova obnova jednostavnija te u slučaju oštećenja jednog dijela drvenog poda možete izvršiti renoviranje (ponovno uljenje) samo tog dijela te kod kvalitetnih ulja nakon takvog saniranja nećete vidjeti razliku u odnosu na okolnu površinu koju niste ponovno tretirali.

Inovativnim lakiranjem Savoye parketa imate lagani svilenkasti sjaja i izgled uljanog parketa, a održava se jednostavno kao lakirani parket.

INTER DOMPANELI d.o.o.
INTER DOMPANELI d.o.o.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske - veleprodaja.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi