Želite li bezvremenski stil za dugi vijek vaše kupaonice? Nove sanitarije u ponudi brenda Nord učinit će Vašu kupaonicu posebnom i upečatljivom. Osim klasičnih bijelih modela, posebno je zanimljiva kolekcija sa završnom obradom crna mat i bijela mat u skladu s najnovijim trendovima u uređenju kupaonice.

Također, nudimo novu kolekciju wc školjki i bidea – viseće i podne toaletne školjke, te bidee i monoblok. Nudimo Vam četiri različite kolekcije te tri završne obrade (bijela sjaj, bijela mat i crna mat). Linije kupaonskih sanitarija su moderne te se lako prilagođavaju svakom dizajnu i prostranosti kupaonice.

Nove sanitarije brenda Nord idealne su kako biste postigli izuzetnu higijenu jer su upravo njihove sjedalice proizvedene od materijala koji odbija nečistoće.

Sjedalice su easy-fix, jednostavno se skidaju kako bi se bolje očistila školjka i sjedalica te školjke nemaju unutarnji rub pa je razina higijene u školjci optimalna. Školjke su dubine 50 cm što ih čini idealnima za male prostore, a montaža je jednostavna i brza te je pogodna za različite tipove odvodnje.

Fotogalerija (2)

NORD PRODUKT d.o.o.
NORD PRODUKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Popis maloprodajnih mjesta možete potražiti na www.obnovikupaonicu.hr
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi