U potrazi ste za novim alatom? Za vaše radne zadatke dobro bi vam došla nova brusilica? Predstavljamo novu brusilicu za suhozid tvrtke Bosch za brušenje bez napora u svim smjerovima GTR 550 PROFESSIONAL.

Brusilica je opremljena elektronikom za podešavanje broja okretaja ovisno o radnoj aplikaciji i ima mogućnost prilagodbe usisne snage ovisno o radnoj situaciji.

Ovaj alat neupitne kvalitete omogućit će vam jednostavniji i brži rad. Dobit ćete pouzdanog suradnika za završne radove u građevinarstvu s kojim ćete uspješno rješavati sve izazove.

Posebnosti brusilice za suhozid

Brusilica za suhozid ističe se značajkama kao što su „UltraFlexible Head“ za klizanje po stropovima i uzduž zidova bez naprezanja i bez oštećenja površine te značajkom stropnog usisavanja koja osigurava veću udobnost i osjećaj manje težine alata.

Ergonomska ručka u obliku slova L smanjuje napor i omogućuje rad u prirodnijem položaju, bez istezanja. Inovativan dizajn šipke s brzosteznom bravom pruža fleksibilnost i brzu prilagodbu duljine.

Snažan i izdržljiv motor pruža veliku brzinu brušenja u izazovnim uvjetima i dulji vijek trajanja motora te održava stalnu brzinu za ujednačenu i brzu obradu površine.

Brusilica se odlikuje i poboljšanim protokom zraka za brušenje bez prašine* i duljim vijekom trajanja alata (*s pomoću Bosch GAS 35L AFC).

 

Zanima vas više informacija? Pogledajte tehničke podatke!

ROBERT BOSCH d.o.o. Električni alati za obrt i industriju
ROBERT BOSCH d.o.o. Električni alati za obrt i industriju
Prodaja, servis i tehnička podrška na području cijele Hrvatske i BiH.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi