Krajem 2018. godine, nakon više od 30 godina željnog iščekivanja, u Puli je otvoren prvi kompleks javnih gradskih bazena koji je ujedno i najvažnija kapitalna investicija te najveći gradski projekt u Puli.

Navedenim projektom značajno je obogaćena ponuda sportskih sadržaja u Puli te zaokružen jedinstveni sportski kompleks na području Istre.

Tvrtka Knauf u svoju bogatu kolekciju referentnih objekata, objekata u čijoj izgradnji su se koristili sustavi i materijali iz Knauf asortimana, s ponosom može uvrstiti i ovaj veliki projekt.

Kvalitetu Knauf materijala i sustava, korištenih u izgradnji Gradskih bazena Pula, prepoznali su, kao i mnogo puta do sada, arhitekti kao i investitori projekta.

Ovom prilikom posebno želimo istaknuti Knauf Aquapanel tehnologiju suhe gradnje s cementnim pločama, specijaliziranu za mokre i vlažne prostore kod eksterijera i interijera.

Zašto su korišteni Aquapanel sustavi s cementnim pločama?

Aquapanel materijali su inovativno rješenje s kojima omogućujemo slobodu kreiranja i stvaranja različitih projekata koji do sada nisu bili mogući. Vrijeme izgradnje je brže, a kvaliteta je uvijek na visokoj razini.

Aquapanel cementne ploče su 100% vodopostojane, negorive, otporne na gljivice i plijesan te utjecaje klora i soli, iznimne čvrstoće za jake utjecaje vjetra, sigurne za uporabu te proizvedene iz održivih materijala.

AQUAPANEL® Cement Board Indoor

Za područje zidova u interijerima korišten je AQUAPANEL® Cement Board Indoor sustav iz razloga:
  • velikog utjecaja vlage u interijerima
  • direktnog prskanja vode na zidove
  • utjecaja klora na zidove i površine
  • jednostavne i brze gradnje
  • stabilnog rješenja Kao potkonstrukcija korišteni su Knauf C3 antikorozivni profili.

AQUAPANEL® Cement Board SkyLite

Jedan od velikih izazova arhitekture bio je dizajn i dobivanje ravnih linija na vanjskoj konstrukciji bazena, a kao najbolje rješenje pokazao se AQUAPANEL® Cement Board SkyLite sustav na Knauf C3 antikorozivnoj potkonstrukciji.

AQUAPANEL® Cement Board SkyLite sustav specijaliziran je za područje stropova kod eksterijera, ali i za područje interijera.

AQUAPANEL® Cement Board SkyLite je 100% vodopostojana cementna ploča koja sa svojim sistemskim dodacima nudi inovativnu gradnju 21. stoljeća. Otporna na vjetar, kišu, plijesan i gljivice čini najbolje rješenje za oblaganje stropova kod eksterijera s različitim mogućnostima završne obrade.

AQUAPANEL® Cement Board SkyLite sustav prepoznat je i za područje stropova u interijerima i to iznad pomoćnog bazena, a nametnuo se kao jedino rješenje koje može odoljeti velikom utjecaju vlage, direktnom utjecaju vode i isparavanju klora.

KNAUF d.o.o.
KNAUF d.o.o.
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi