TIMA GRADNJA d.o.o.
Opis djelatnosti
Nudimo kompletne usluge novogradnje i posebne pristupe istima. Pod KOMPLETNIM USLUGAMA NOVOGRADNJE mislimo na izvođenje radova od temelja do krova. To uključuje i potpuno uređenje interijera prema Vašoj želji.

Omogućujemo čak i izradu novog objekta te pripajanje postojećem. To uključuje npr. izradu tunela ispod kuće, izradu novog objekta unutarnjeg bazena i komponiranje nove situacije u prethodno stanje. Svi se radovi izvode u skladu s tehničkim uputama proizvođača odabranih i korištenih materijala.

Nudimo uslugu ZAŠTITE OBJEKATA OD PRODORA VODE – HIDROIZOLACIJA. Ukoliko imate problema s prodiranjem vlage i vode, utoliko ćemo kombinacijom višedesetljetnog iskustva i kvalitetnih materijala dati sve od sebe kako bismo što brže i efikasnije riješili Vaš problem.

Treba li Vam pomoć s IZRADOM TROŠKOVNIKA radova tu smo da pomognemo. Sastavljamo ga na temelju brižljive kalkulacije i dosadašnjih iskustava. U svakoj su stavci navedeni opis stavke, jedinica mjere, količina i jedinična cijena. Na temelju toga se stvara ukupna vrijednost pojedinih vrsta radova.

Sastavljamo i ponudbene troškovnike i troškovnike izvedenih radova. U ponudbenom troškovniku dobivate uvid u to kolika je koja cijena neke vrste usluge našeg tima ljudi. U troškovniku izvedenih radova dobivate uvid u sve usluge koje su se napravile i u cijenu njihove izvedbe.

Pomoći ćemo Vam adaptirati Vaš životni prostor baš onako kako ste zamislili –nudimo usluge ADAPTACIJA I REKONSTRUKCIJA STAMBENIH I POSLOVNIH PROSTORA. Dobit ćete i garanciju za izvedene radove djelomične ili potpune adaptacije. Pružamo brzinu i kvalitetu izvedbe radova. Ako želite brzu, kvalitetnu uslugu, ako želite što prije useliti u Vaš novi dom, tu smo mi kako bismo Vam u tome pomogli.

Ako vam je potrebna SANACIJA OBJEKATA NAKON PRODORA VODE, tu smo također kako bismo brzo i efikasno riješili Vaš problem. U našim će rukama Vaš objekt biti propisno, kvalitetno, brzo i povoljno saniran.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka je osnovana 1994. godine u Zagrebu sa sjedištem u ulici Dragutina Golika 34. Godinama smo rasli i razvijali se te trenutno brojimo 15 stalno zaposlenih osoba. Obavljamo građevinske radove od temelja do krova i zahtjevne zahvate na konstrukcijama postojećih građevina.

U našem dugogodišnjem iskustvu skupili smo mnoštvo kvalitetno odrađenih projekata. Najpoznatiji smo po adaptacijama stambenih prostora i lokala; neki od njih su Krašev choco bar, urbane vile na području Gornjeg Prekrižja i adaptacije dijelova podsljemenske zone.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi