DECORAIN d.o.o.
Opis djelatnosti
Specijalizirani smo za distribuciju pločastog materijala u visokom sjaju. Naši pločasti materijali isključivo su na bazi MDF ploča koje su oplemenjene akrilnim oblogama ili su lakirane lakovima u visokom sjaju.

Distribuiramo aluminijske profile koji se upotrebljavaju u proizvodnji namještaja i uređenju interijera. Ujedno distribuiramo elemente koji se upotrebljavaju pri konstruiranju namještaja i opremu koja se ugrađuje u namještaj.

Uz distribuciju dajemo uslugu obrade pločastog materijala - rezanje po zadanim dimenzijama, obrada rubova, razna ubušenja, rezanje aluminija, izrada kliznih vrata za ugradne ormare i izrada ALU kuhinjskih vrata.

Županije djelovanja
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Decorain je tvrtka koja se specijalizirala za distribuciju pločastog materijala u visokom sjaju. Naši pločasti materijali isključivo su na bazi MDF ploča koje su oplemenjene akrilnim oblogama ili su lakirane lakovima u visokom sjaju. Distribuiramo aluminijske profile koji se upotrebljavaju u proizvodnji namještaja i uređenju interijera. Ujedno distribuiramo elemente koji se upotrebljavaju pri konstruiranju namještaja i opremu koja se ugrađuje u namještaj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi